Beauty

O ofertă de produse pentru întreținerea corpului, pielii, tenului și părului, pentru uz casnic și pentru profesioniștii din saloanele de înfrumusețare, frizerii și barber shops.

Optați pentru îndrăgitele și mult căutatele cosmetice pe bază de bere, care sunt pline de vitamine și nutrienți pentru corp, ten și păr. Sau alegeți din preparatele de baie sub formă de peeling, geluri de duș, sare și nămol de la Marea Moartă, săpunuri pe bază de glicerină și săpunuri presate la rece. Bombele de baie vor fi o bucurie, nu doar pentru copii.

În afară de patul cosmetic veți avea nevoie și de echipamente suplimentare, sub formă de cearșafuri, prosoape, îmbrăcăminte de unică folosință și produse pentru igienă. Într-un salon de înfrumusețare, cu siguranță va fi util un paravan fie pentru crearea unui spațiu în care clienții se pot schimba și aranja, fie doar ca un accesoriu pentru o atmosferă mai plăcută.

Pentru a vă păstra toate produsele necesare la îndemână, atunci când lucrați, depozitați-le pe o măsuță cosmetică pe roți. Puteți profita și de oferta de dispozitive cosmetice și accesorii pentru a vă simplifica munca și pentru a vă extinde gama de proceduri.

Tot între produsele cosmetice se încadrează și parafina. Înmoaie pielea, lăsând-o mai fină, elimină celulele moarte, catifelează și întinerește. Alegeți din oferta de parafină sub diferite forme (tablă, granule, perle, bloc) și cu arome plăcute. Pentru încălzirea sigură și confortabilă a parafinei, sunt folosite cădițele pentru parafină.

Pentru profesioniștii în domeniul îngrijirii părului, mustăților și bărbii, avem unități de spălat/scafe, scaune de coafură și scaune barber moderne.

ascunde descrierea
94 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

94 produse corespund criteriilor solicitate