Îmbrăcăminte

Aici veți găsi îmbrăcăminte igienică de unică folosință, din material nețesut, papuci albi antiderapanți pentru clienți și îmbrăcăminte din bumbac pentru maseuri, cosmeticiene, fizioterapeuți, sau angajați din centre wellness, sau sistem medical.

Lenjeria de protecție, de unică folosință din material nețesut, permite menținerea discreției și a confortului pentru client, în timpul tratamentului. În același timp, datorită acesteia, lenjeria clientului nu este expusă, pericolului de murdărire cu uleiuri de masaj, emulsii, ciocolată, turbă, peeling, sau cu alte produse utilizate în timpul masajului, împachetării, sau terapiei.

Îmbrăcămintea de unică folosință este un standard îndrăgit în centre wellness, hoteluri și saloane de bronzare. Oferiți și dumneavoastră clienților atenție de top, oferiți-le chiloți și tanga de unică folosință, în croiala de damă sau pentru bărbați și sutiene de unică folosință pentru doamne. În timpul tratamentelor cosmetice,sau a masajelor faciale, veți aprecia banderolele de unică folosință și plasele pentru păr.

Tricourile și pantalonii limfatici sunt folosite ca strat igienic în timpul drenajului limfatic instrumental. Pentru cabinetele medicale oferim fustă de unică folosință pentru examinare.

Îmbrăcămintea de unică folosință este realizată din material nețesut. Este un material moale, plăcut la atingere cu elastice subțiri, care facilitează munca maseurului, a cosmeticienei, sau a terapeutului, nu presează și nu deformează țesuturile și permite accesul confortabil la pielea și mușchii clientului.

Papucii albi de unică folosință din material moale, plăcut, absorbant froté, sunt bineînțeles reutilizabili. Sunt îndrăgiți în hoteluri, centre wellness, în saloanele de masaj, cosmetică și pedichiură, ca papuci pentru clienți. Papucii au o mărime universală și sunt antiderapanți.

În magazinul nostru găsiți îmbrăcăminte din bumbac de calitate potrivită pentru maseuri, cosmeticiene, pedichiuriste și asistenți.

Pantalonii bărbăteși sunt în mărimile de la 44 la 64, au bucle pentru curea, sau centură, elastic în talie, pentru mișcare confortabilă, două buzunare în față și unul în spate. Pantalonii de damă sunt disponibili în mărimile de la 36 până la 60. Pantalonii de damă au o închidere laterală confortabilă, parte a taliei are elastic, așadar se potrivesc pe figuri diferite și sunt dotați cu două buzunare practice în partea din față.

Tricou din bumbac alb pur, cu o croială confortabilă unisex cu decolteu rotund, din tricot de bumbac de înaltă calitate, cu un gramaj de 155g/m2, găsiți în oferta noastră în dimensiunile S până la 2XL și tricou polo unisex, din bumbac, cu nasturi și decloteu în V din tricot de bumbac în dimensiuni de la S până la 3XL.

ascunde descrierea
17 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

17 produse corespund criteriilor solicitate