Ventuze pentru masaj din diverse materiale | velvesa.ro

Ventuze de masaj

Masajul cu ventuze este o metodă tradițională chinezească veche de câteva mii de ani. Datorită efectelor sale excelente și rapide, masajul cu ventuze este o terapie foarte îndrăgită.

În oferta noastră veți găsi ventuze vacuum cu pompiță a căror utilizare nu necesită flacără sau alcool. Sunt potrivite pentru persoanele cu frică de foc, su pentru siguranță în cazul masajului cu ventuze la copii.

Ventuzele din silicon și cauciuc sunt extrem de practice și ușor de manevrat. Sunt la îndemână întotdeauna, nu există pericolul ca acestea să se spargă, vidul se creează pur și simplu prin strângerea ventuzei și aplicarea acesteia pe piele. Le oferim în seturi și individual în bucăți în diferite dimensiuni și culori. Acestea sunt foarte ușor de curățat.

Ventuzele din sticlă sunt clasicul masajului cu ventuze. În oferta noastră găsiți ventuze cu perete gros sau ventuze cu perete subțire cu format Ω în diferite dimensiuni.

Accesoriile pentru masajul cu ventuze sunt un ajutor indispensabil în terapia cu ventuze de sticlă. Foarfecă curbată de calitate medicală, din oțel chirurgical în două dimensiuni, tampoanele de bumbac solide de dimensiunea ideală și alcoolul tehnic sunt echipamentul de bază al fiecărui terapeut care oferă tratament cu ventuze de sticlă.

ascunde descrierea
22 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

22 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații