Role din lemn și accesorii pentru maderoterapie | velvesa.ro

Maderoterapia

Maderoterapia este un masaj dinamic în cadrul căruia se utilizează accesorii din lemn cu formă anatomică – role, netezitoare și ventuze. Se masează în principal părțile problematice ale corpului, unde grăsimea subcutanată se acumulează adesea, se formează celulita iar pielea nu este tonifiată.

Madoterapia își are originile în țările orientale, dar forma sa modernă i-a fost dată în America de Sud, Columbia și Brazilia. Cuvântul „madera” înseamnă lemn în limba spaniolă, iar maderoterapia este, prin urmare, „terapie cu lemn” sau masaj cu lemn. Tehnica se mai numește și „body sculpting treatment”, o terapie de modelare a corpului.

Acest tip de masaj se concentrează în principal pe îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul pielii și îmbunătățirea fluxului limfatic, ceea ce în combinație cu repetarea frecventă a masajului are rezultate vizibile, sub forma unui corp mai suplu și a pielii întinse cu o nuanță uniformă de culoare. Astfel, pe lângă beneficiile masajului clasic, maderoterapia are succes în modelarea corpului, descompunerea grăsimii subcutanate și reducerea vizibilității celulitei.

Rolele și instrumentele din lemn pentru madroterapie sunt cele mai eficiente în mâinile unui profesionist cu experiență, dar sunt potrivite și pentru utilizarea acasă, pentru auto-masajul zonelor problematice.

Beneficiile maderoterapiei:
  • corp mai suplu și mai bine modelat,
  • o piele fină și tonifiată,
  • uniformizarea culorii tenului și a pielii,
  • îmbunătățirea structurii pielii,
  • vizibilitate redusă a celulitei și a vergeturilor,
  • îmbunătățirea fluxului limfatic,
  • o influență pozitivă asupra metabolismului și a sistemului imunitar,
  • diminuarea stresului.

Cum decurge maderoterapia?
Un tratament durează 30-45 de minute și se recomandă cel puțin 10 tratamente la rând într-un ciclu, fie zilnic, fie la o zi distanță (de 3 ori pe săptămână). După doar trei tratamente, majoritatea clienților înregistrează rezultate vizibile. Numărul de tratamente într-un ciclu și numărul necesar de cicluri este o chestiune individuală.

Mai multe despre maderoterapie puteți află în articolul din Revista Maser.

ascunde descrierea
30 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

30 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații