Biolampă

Biolampa este un dispozitiv pentru terapia cu lumină, potrivit pentru uz casnic și profesional. Susține vindecarea și regenerarea țesuturilor și are efecte de întinerire asupra tenului.

În medicina modernă biolampa edste cunoscută, drept un dispozitiv revoluționar destinat terapșiei cu lumină. O modalitate modernă și foarte eficientă de rezolvare a unei game largi de probleme de sănătate, care are și efecte preventive.

Utilizrea biolămpii nu este limitată doar pentru cabinetele medicale. Efectele biolămpii pentru regenerarea mai rapidă a țesutului sunt utilizate și de către maseuri și fizioterapeuți ca terapie complementară, care poate fi utilizată și în confortul casei.

Principiul de funcționare se bazează pe emisia de lumină polarizată cu un spectru electromagnetic similar cu lumina naturală a soarelui. Lumina din biolampă, are ca zonă de acțiune activarea proceselor de autovindecare din organism.

În ofertă avem biloămpi Zepter, certificate și renumite pentru terapie prin lumină BIOPTRON Pro 1  și BIOPTRON MedAll și Biolampa MediLight la prețuri avantajoase.

Filtrele colorate pentru biolampă, se utilizează pentru coloroterapie. Culorile individuale corespund culorii chakrelor, dar sunt folosite în general, pentru a întări efectele tratamentului cu biolampă, de exemplu, filtrele verde și albastru, calmează zonele cu semne de inflamație.

ascunde descrierea
4 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

4 produse corespund criteriilor solicitate