Șosete pentru ajustarea degetelor

Șosetele de ajustare sunt un accesoriu terapeutic cu formă specială, au partea din față deschisă și 4 separatoare de degete integrate. Sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Utilizate corect, șosetele de ajustare ajută în cazul durerii și oboselii degetelor și picioarelor, care apar în urma solicitării picioarelor prin mers prelungit, stat în picioare, a încălțămintei strâmte, a purtării tocurilor înalte, a umflării picioarelor pe vreme caldă, etc.

Șosetele de ajustare sunt recomandate și de fizio-kinetoterapeuți și pedologi ca tratament complementar pe lângă exerciții, pentru problemele picioarelor cum ar fi degete ciocan, degete strâmbe, sau foarte apropiate, monturi la degetul mare (hallux valgus), platfus, sau călcâie dureroase.

Nu sunt destinate purtării normale în încălțăminte, sau pentru mers, conform instrucțiunilor, se poartă întotdeauna atunci când vă odihniți, când stați în șezut, sau culcat și nu puneți presiune pe picioare. Purtarea se începe treptat, începând cu câteva zeci de minute pe zi, până la purtatul pe timp de noapte, atunci când dormiți.

Șosetele de ajustare sunt realizate cu o proporție mare de bumbac, în mai multe culori. Alegeți mărimea potrivită pentru piciorul dvs, iar atunci când alegeți culoarea urmați-vă inima, astfel încât, să purtați șosetele ajustabile în mod regulat, cu plăcere.

ascunde descrierea
3 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

3 produse corespund criteriilor solicitate