Igienă

Respectarea regulilor de igienă este o necesitate esențială în orice unitate de îngrijire a corpului uman.

Cu o gamă largă de dezinfectante lichide pentru paturi de masaj, suprafețe și mâini sub formă de spray-uri, soluții, sau șervețele umede, menținerea curățeniei în unitatea dvs va fi doar o joacă. Dezinfectantele pentru paturile și scaunele de masaj, curăță și dezinfectează fără a deteriora tapițeria din piele ecologică. Șervețelele umede pe bază de alcool, sau peroxid, curăță rapid și eficient diverse suprafețe, sau mâinile. Concentratele pentru suprafețe multiple, sunt soluții concentrate cu miros plăcut, destinate, curățării zilnice, de bază a suprafețelor. 

Șervețelele și prosoapele de hârtie permit ștergerea igienică a mâinilor, suprafețelor și a corpului clientului după masaj. O atenție deosebită trebuioe acordată ștergerii tălpilor clientului, pentru ca acesta să nu alunece. Din punct de vedere al siguranței, este de dorit să ștergeți imediat orice urmă de apă, ulei sau alți agenți de masaj de pe podea.

Programul de hârtie este destinat și pentru unitățile sociale (băi, wc) pentru ștegerea mâinilor, pentru clienți. O necesitate sunt șervețelele de hârtie pentru o ștergere mai blândă (tratamente cosmetice și masaje faciale) și pentru clienți, deoarece cavitățile nazale se relaxează adesea în timpul masajului, iar clienții simt nevoia să-și sufle nasul.

Șervețelele speciale antibacteriene cu ioni de argint sunt folosite pentru a șterge mâinile, sau suprafețele, în special în zonele în care există un risc mai mare de creștere a agenților patogeni.

Săpunul din această secțiune, este reprezentat de săpunurile lichide în ambalaje cu volume diferite. În ofertă avem și săpunuri cu compoziție antibacteriană.

Detergenții oferiți sunt agenți enzimatici pentru spălarea textilelor murdărite cu produse de masaj.

ascunde descrierea
26 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

26 produse corespund criteriilor solicitate