Dezinfectanți și prosoape de hârtie | velvesa.ro

Igienă

Respectarea regulilor de igienă este o necesitate esențială în orice unitate de îngrijire a corpului uman.

Cu o gamă largă de dezinfectanți pentru paturi de masaj, suprafețe și mâini sub formă de spray-uri, soluții sau șervețele umede, menținerea curățeniei în unitatea dvs va fi o joacă.

Șervețelele și prosoapele din hârtie, permit ștergerea igienică a mâinilor, suprafețelor și a corpului clientului după masaj. Acordăm o atenție specială ștergerii tălpilor, astfel încât clientul să nu alunece. Din punct de vedere al siguranței, este de dorit să ștergeți imediat orice urmă de apă, ulei sau alți agenți de masaj pe podea.

Programul de hârtie este destinat și facilităților sanitare (băi, toalete) pentru ștergerea mâinilor clienților. O necesitate sunt batistele de hârtie pentru o ștergere mai fină (tratamente cosmetice și masaje faciale) și pentru clienți deoarece cavitățile nazale se relaxează foarte des, în timpul masajului.

Șervețele antibacteriene speciale, cu ioni de argint sunt utilizate pentru a șterge mâinile sau suprafețele, în special în zonele în care există un risc mai mare de creștere a agenților patogeni.

Săpunurile din această secțiune, sunt reprezentate de săpunuri lichide, în ambalaje cu volume diferite. În ofetă avem, de asemenea și săpunuri cu componente antibacteriene.

ascunde descrierea
27 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

27 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații