Plasturi

Plasturi de încălzire împotriva durerii și plasturi originali pentru detoxifiere și îmbunătățirea generală a stării organismului.

Plasturii împotriva durerii  se aplică în cazul durerilor de spate, a zonei lombare, mușchilor, articulațiilolr și tendoanelor, după accidentări și suprasolicitare. Ele funcționează pe principiul căldurii, supraîncălzesc și îmbunătățesc circulația sanguină în zona dureroasă, ameliorează spasmele și rigiditatea. Un plasture acționează până la 12 ore.

Plasturii conțin de obicei un ingredient, care provoacă supraîncălzirea pielii - plasturi cu capsaicină, sau substanțe, care reacționează în contact cu aerul și generează căldură.

În funcție de tip, plasturii se lipesc fie direct de partea dureroasă a corpului, fie se lipesc de îmbrăcămintea strâmtă.

Plasturii pentru detoxifierea organismului se lipesc pe tălpile picioarelor. Plasturii detoxifianți pentru picioare, acționează asupra zonelor reflexe și curăță organismul prin intermediul oțetului din lemn de stejar. Plasturii detoxifianți certificați, elimină toxinele din corp, îmbunătățesc circulația sângelui, metabolismul și somnul, reduc inflamația și întăresc sistemul imunitar.

ascunde descrierea
4 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

4 produse corespund criteriilor solicitate