Săruri de baie

Sarea de baie este o modalitate excelentă de a vă răsfăța prin curățarea benefică și odihna binemeritată a corpului și a minții.

Sărurile de baie sunt făcute pe bază naturală. Ele nu doar că împrospătează baia, ci și ajută în cazul anumitor dificultăți. Efectele sărurilor de baie variază de la relaxarea musculară, ameliorarea durerii până la tratamentul diferitelor boli de piele.
Alegerea celei mai bune sări de baie ar trebui să se potrivească preferințelor și problemelor dumneavoastră. Sarea de baie Epsom este potrivită și pentru copii. Îmbunătățește mobilitatea, atenuează inflamațiile și migrenele. Sarea de baie cu magneziu are proprietăți antiseptice și dezinfectante și acționează și împotriva febrei musculare înainte și după antrenament. Sarea de baie de la Marea Moartă conține cea mai mare concentrație de minerale medicinale și este potrivită pentru ameliorarea durerilor reumatice și pentru întărirea oaselor sau a unghiilor. Sărurile de bai pot fi utilizate atât în centre wellness cât și acasă.
Sarea de baie este potrivită pentru picioare, pentru baia întregului corp, sau pentru comprese în zonele dureroase ale corpului. Inhalarea soluției de sare evaporată din sărurile de baie, are un efect aromaterapeutic, relaxează tractul respirator și mediază relaxarea completă.

ascunde descrierea
9 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

9 produse corespund criteriilor solicitate