Vegetale

Uleiurile vegetale de masaj, sunt obținute prin diverse metode de prelucrare din semințe, nuci, sau părți ale plantelor. Sunt cele mai îndrăgite dintre toate produsele de masaj.

Uleiurile vegetale de masaj nu conțin parafină, se absorb parțial în piele, o trateaz și îi furnizează nutrienți. În afară de masaj, uleiurile vegetale pure, dintr-o singură specie pot fi folosite și ca produse cosmetice naturale pentru tratamentul și împachetările pielii, părului și a unghiilor. Sunt potrivite și pentru pielea sensibilă și pentru masajul bebelușilor. După aplicarea uleiului vegetal, pielea este regenerată, hidratată și flexibilă.

Spre deosebire de uleiurile de masaj cu parafină, uleiurile vegetale de masaj, pot avea consistențe și efecte diferite. Prin urmare, ele sunt combinate în amestecuri, astfel încât efectele lor asupra pielii să se completeze reciproc. În amestecuri găsim cel mai adesea ulei vegetal de migdale, macadamia, floarea soarelui și susan.

Amestecurile de masaj vegetale sunt îmbogățite în principal cu uleiuri esnțiale naturale. Acestea le oferă nu doar un miros plăcut, dar uleiurile esențiale diluate în ulei vegetal purtător oferă diverse beneficii corpului și psihicului.

Amestecurile vegetale de masaj, pot include, de asemenea, ciocolată, sau masă de cacao, lecitină, mentol, extracte din plante medicinale și ceai verde sau parfumante.

În cazul uleiul vegetal de masaj, trebuie luat în considerare, că fiind un produs natural, acesta oxidează. În ciuda conservării cu vitamina E (tocoferol) uleiurile vegetale nu au stabilitatea uleiurilor de masaj cu prafaină și este indicat să le păstrați la întuneric și să nu le lăsați deschise pentru mult timp. Din acest motiv, oferim uleiuri de masaj vegetale și în ambalaje mai mici, de la 100ml.

Ambalajele mai mici de uleiuri vegetale, vor fi apreciate și de maseurii mobili, sunt utilie în deplasări, sau dacă doriți doar să le încercați, să vedeți dacă uleiul este potrivit pentru dvs și clienții dvs. Sunt potrivite și pentru cei care practică masajul ca un hobby, pentru cei care masează doar membrii familiei, sau cunoscuții și nu apucă să consume un ambalaj mare de ulei vegetal, în timpul recomandat după deschidere.

Cel mai îndrăgit dintre uleiurile vegetale de masaj, este cel de lavandă, pentru aroma sa plăcută de plante și efectele calmante asupra corpului și minții. Prin mirosul său dulce și și efectele anti-aging, tentează și uleiul vegetal de masaj de struguri. Pentru picioare și tălpi obosite, este extraordinar uleiul de rozmarin care răcorește ușor și împrospătează.

ascunde descrierea
123 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

123 produse corespund criteriilor solicitate