Saltele încălzitoare

Saltelele electrice de încălzire, păturile încălzitoare și papucii încălzitori, oferă confort și încălzirea rapidă a clientului pe masa de masaj.

Saltelele electrice de încălzire, fac parte dintr-un standard mai înalt în masaj și terapie. Confortul de temperatură, conform dorințelor clientului, îi permite maseurului să scadă ușor temperatura în camera de masaj. Deoarece masajul este o muncă solicitantă din punct de vedere fizic, maseurul lucrează mai bine într-o cameră cu câteva °C mai răcoroasă, decât îi este confortabil clientul care stă întins. la echilibrarea acestor diferențe, poate ajuta tocmai salteaua încălzitoare.

Saltelele încălzitoare sunt potrivite și pentru uz casnic. Nu este nimic mai plăcut după o zi solicitantă, decât să vă culcați, în patul deja încălzit. De asemenea, în cazul diferitelor boli și a activității fizice intense, încălzirea poate grăbi vindecarea, sau scurta perioada de convalescență. Salteaua încălzitoare poziționată sub spate, relaxează mușchii prin căldură și îmbunătățește circulația sanguină la nivelul acestora. Căldura are efect calmant și asupra sistemului nervos, acționând împotriva stresului.

Păturile electrice încălzitoare și papucii de masaj încălzitori, sunt idei excelente de cadou pentru seniori, persoane friguroase, vânători, pescari, la căsuțe, sau cabane. Vor fi apreciate de către persoanele cu o circulație sanguină mai precară la nivelul membrelor, care au mereu mâinile și picioarele reci.

Majoritatea saltelelor electrice încălzitoare au o suprafață plăcută, nivele de încălzire reglabile, protecție împotriva supraîncălzirii, posibilitatea de setare a opririi automate și pot fi spălate la mașina de spălat.

ascunde descrierea
9 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

9 produse corespund criteriilor solicitate