Masaj

În categoria noastră de bază veți găsi tot ceea de ce aveți nevoie pentru un masaj bun și pentru echiparea unui salon de masaj, sau un cabinet de fizio-kinetoterapie.

Echipamentul de lucru de bază, atât pentru maseuri, cât și pentru kinetoterapeuți este patul de masaj. La paturile de masaj pliabile cu construcție din lemn, sau din aluminiu oferim o gamă largă de accesorii precum pernele cilindrice pentru poziționare, genți pentru transportul patului, saltele de masaj, tetiere, suport pentru cearșafuri, sau saltele electrice încălzitoare.  Paturile noastre de masaj, au fost testate de miile de clienți și studenți din mai multe școli de masaj.

Cel mai mare nivel de confort în munca unui kinetoterapeut, sau maseur este patul electric.

Paturile staționare sunt apreciate în special de unitățile medicale.

Pentru maseurii mobili și pentru masajul detaliat al zonei cervicale și a mâinilor, sunt potrivite scaunele pentru masaj. Găsiți la noi și o ofertă de scaune pentru maseuri, pe care aceștia să stea în timpul masajului feței, sau a picioarelor.

În echipamentul de masaj, necesar masajului clasic, sunt incluse cu siguranță produsele pentru masaj. Cele mai îndrăgite sunt uleiurile de masaj, vegetale, sau minerale. Dacă vă preparați singuri uleiurile pentru masaj, sau dacă vă ocupați cu aromaterapia, vă va interesa oferta de uleiuri esențiale. În domeniul masajului sportiv și a celui de frumusețe, se utilizează cremele și emulsiile de masaj. Masajele și terapiile nu se pot desfășura fără cearșafuri și prosoape. Cearșafurile de unică folosință din material nețesut, sau din hârtie și cearșafurile clasice, prosoapele mici și mari din bumbac curat, sau prosoapele sportive cu uscare rapidă, toate acestea le găsiți la noi în diferite culori și dimensiuni.

Maseurii și kinetoterapeuții se specializează rar doar pe masajul clasic. Dacă practicați și terapia cu ventuze cu ventuze de masaj, sau masajul cu pietre vulcanice sau maderoterapia, din oferta noastră de echipamente pentru aceste tipuri de masaj, cu siguranțpă aveți ce alege.

Igiena și dezinfecția sunt o condiție necesară de funcționare pentru unitățile de îngrijire a corpului uman, deja prin lege. Alegeți din gama largă de produse dezinfectante sub diferite forme, din programul de hârti cum ar fi șervețelele de hârtie, prosoapele de hârtie precum și din geluri dezinfectante și săpunuri de mâini.
Pentru echiparea salonului și a maseurului oferim diferite accesorii cum ar fi paravane, modele, afișe, îmbrăcăminte pentru maseuri, saltele încălzitoare sau pompițe și flacoane.

Oferta noastră este completată de dispozitive electrice pentru masaj, cu care puteți îmbogăți terapia, sau vă puteți răsfăța cu un masaj anticelulitic, sau de relaxare.

Echipamentul de bază pentru masaj, îl puteți achiziționa odată și la un preț accesibil sub forma pachetelor avantajoase.

În alegerea corectă a echipamentului pentru masaj, vă vom sfătui cu drag.

ascunde descrierea
725 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

725 produse corespund criteriilor solicitate