Paravane

Paravanele se potrivesc ca un accesoriu practic și de bun gust nu doar într-un salon de masaj, dar și în hoteluri, centre wellness, în spații dedicate pedichiurii, manichiurii, cosmeticii, dar și în birouri, sau apartamente.

Într-un salon de masaj, paravanul este cel mai adesea folosit pentru delimitarea spațiului dintre două paturi de masaj, sau pentru a crea un spațiu pentru schimbarea clienților.

Cu ajutorul paravanului, puteți să împărțiți optic un spațiu mai mare în mai multe părți confortabile, și de asemea, va servi ca o decorație frumoasă care delimitează spațiile private, precum o mică bucătărie, sau care servește drept umbrire împotriva luminii puternice de la o fereastră prea mare.

Paravanele noastre sunt potrivite pentru interior. În oferta noastră găsiți  paravane cu trei, patru și șase elemente, de diferite dimensiuni și realizate din diverse materiale. Au o structură din lemn umplută cu pânză imprimată,iarbă de mare, hârtie de orez, frânghii de hârtie, sau pânză albă.

Paravanele cu pânză imprimată sunt cele mai îndrăgite tipuri de paravane. Datorită construcției din lemn sunt ușoare și stabile. Pânza imprimată, oferă o imagine identică pe ambele părți, sau două imagini diferite, acestea fiind reprezentate cel mai des de motive naturale, precum flori, apă, bambus, sau pietre. Pânza paravanului este netransparentă iar suprafața acestuia este ușor de curățat.

Paravanele cu aspect natural, realizate din lemn de molid cu umplutură de hârtie de oreaz se vor potrivi perfect în orice interior. Acest tip de paravan este avantajos, prin faptul că, nu este transparent, dar este translucid, lasă lumina să treacă, o atenuează ușor și o difuzează. Materialele naturale, neutre, completează în mod adecvat orice combinație de culori dintr-un salon și nu distrag atenția. Aveți la alegere două lățimi și trei culori a construcției de lemn a paravanului.

Paravanele cu patru elemente, cu umplutură de iarbă de mare sunt mai robuste, iar lățimea acestora ajunge până la 2 metri. Au un design interesant cu capete rotunjite. Împletitura din iarbă de mare este un material natural plăcut cu posibilitate de ajustare a culorii. Îl oferim în patru culori puternice.

Pentru iubitorii de linii naturale curate și simplitate, avem paravane din bambus cu umplutură de pânză albă. Construcția solidă de bambus, împreună cu pânza albă, ușoară, vor fi un decor potrivit pentru orice interior.

ascunde descrierea
16 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

16 produse corespund criteriilor solicitate