Masajul Wellness

Tot ce este mai bun pentru un masaj wellness extraordinar.

Masajul clasic este frumos, dar dacă doriți să vă răsfățați și mai mult clienții, includeți masaje wellness în oferta dvs.

Efectele luxoase ale ciocolatei adevărate realizate din 96% cacao, a căror aromă răsfață simțurile și eliberează endorfinele, în timp ce substanțele conținute de aceasta hrănesc și oferă elasticitate pielii și susțin metabolismul.

Miere pentru masaje și împachetări. Masajul cu miere pe zonele reflexe de pe spate revitalizează întregul corp. După aplicarea mierii, pielea este moale, netedă și suplă.

Masajul cu ceară de la lumânarea de masaj este o experiență excepțională. Lumânarea aprinsă și parfumul acesteia evocă pentru client, o atmosferă extrem de relaxantă încă de la intrarea acestuia în salon.

Sărurile pentru peeling sunt un ”aperitiv” înainte de împachetare, masaj, sau înainte de tratarea pielii cu ajutorul cremei de masaj. Particulele abrazive curăță ușor stratul superficial al pielii, îmbunătățesc circulația sângelui la nivelul pielii, care rămâne hrănită, netedă și suplă după utilizare.

Follile pentru împachetare pot fi utilizate la împachetările cu ciocolată, cu scorțișoară, sau parafină, la tratamentele anticelulitice și altele asemenea. Oferim foliile în role, sau pre-tăiate și tratate antistatic.

ascunde descrierea
16 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

16 produse corespund criteriilor solicitate