Afișe

Afișele detaliate pe hârtie de calitate, sunt un accesoriu potrivit pentru saloane de masaj și cabinete medicale.

Afișele anatomice, tipărite pe hârtie lucioasă groasă, se vor evidenția frumos pe pereții cabinetelor de fizioterapie, sau a saloanelor de masaj. Cu ajutorul unui afiș, reprezentând anatomia detaliată a corpului uman, veți ajuta clienții să înțeleagă mai rapid cauzele problemelor lor de sănătate. Afișul anatomic ilustrează simplu și pe înțelesul tuturor părțile corpului uman, mușchii, organele și eventualele afecțiuni.

Cu afișul anatomic calitativ, veți aduce un accesoriu potrivit unității dvs, veți sublinia latura profesională a muncii unui maseur, fizioterapeut, sau medic. Cu ajutorul acestor imagini, veți arăta clientului mușchii corpului uman și îi veți explieca conexiunile din cadrul aparatului locomotor. Mulți dintre clienții dvs, vor înțelege mai multe dintr-o imagine, decât dintr-o prelegere lungă și va fi mai ușor să cădeți de acord cu aceștia, asupra procedurii terapeutice.

Afișele sunt potrivite și pentru școlile de masaj, sau de asistenșți medicali, ca mijloace didactice. Majoritatea afișelor au descrieri în limba engleză și latină, iar afișele mai mici sunt îm limba cehă.
Oferta de afișe este completată de broșura Scheletul și mușchii corpului uman, cu informațiile de bază privind scheletul corpului uman, coloana vertebrală, vertebrele, mușchii și articulațiile. Este un excelent ajutor pentru predarea în școlile de masaj și este potrivit și ca material informativ pentru cabinetele medicilor, cabinetele kinetoterapeuților și saloanele de masaj.

ascunde descrierea
22 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

22 produse corespund criteriilor solicitate