Scaune pentru masaj

Scaune pentru masaj pliabile, profesionale, cu construcție metalică, sau din lemn, potrivite pentru masaj și reabilitare. Scaune de stat pentru maseur, terapeut, medic, cosmeticiană.

Cea mai frecventă problemă, cu care clienții apelează la maseur, este durerea de spate, mai ales în zona gâtului și a umerilor, datorată stilului de viață sedentar, de exemplu munca la birou. Masajul, pe scaunul de masaj, îi oferă maseurului un acces bun la mușchii gâtului și a umerilor.

Scaunele de masaj pliabile sunt tapițate confortabil, iar părțile lor individuale sunt reglabile în înălțime. Sunt adaptabile astfel, clienților de orice înălțime. Scaunele au o capacitate de încărcare dinamică, de până la 130 kg.

După pliere nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de trasnportat într-o geantă de transport solidă, luând în considerare că, în funcție de tipul construcției cântăresc 8,5-9,7 kg. Sunt practice pentru maseuri și pentru masajele ofiice, pe sacun.

SFAT: Doriți să aflați mai multe despre masajul office pe scaunul de masaj sau despre, cum arată viața unui maseur mobil?

Oferim de asemenea și scaune pentru stat cu înălțime fixă, sau reglabilă, precum și scaune de tip kneeling. Scaune practice, cu tapițerie moale, potrivite lângă patul de masaj, pentru cosmeticiană, fizioterapeut, în cabinetul medicului. În timpul masajului feței, în timpul masajului reflexoterapeutic al picioarelor, precum și în timpul multor altor terapii și tratamente, terapeutul stă pe scaun. Aceste scaune ofere o ședere confortabilă, un design plăcut și culoarea tapițeriei asortată cu patul de masaj.

ascunde descrierea
6 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

6 produse corespund criteriilor solicitate