Scaune de masaj și scaune pentru maseur | velvesa.ro

Scaune pentru masaj

Scaune profesionale de masaj cu construcție din metal sau lemn potrivite pentru masaj și reabilitare. Scaune pentru maseur, terapeut, medic, cosmeticiană.

Cea mai frecventă problemă pe care clienții o apelează la un maseur este durerea de spate, în special în zona gâtului, cauzată de un stil de viață sedentar. Masajul pe scaunul de masaj îi permite maseurului să aibă un acces bun asupra mușchilor complet relaxați ai spatelui și gâtului.

Scaunele de masaj sunt tapițate confortabil, iar piesele lor individuale pot fi reglate în înălțime. Sunt adaptabile astfel clienților de orice înălțime. Scaunele au o capacitate de încărcare dinamică de până la 130 kg.

Odată pliate, acestea nu ocupă mult spațiu și sunt transportabile cu ușurință, într-o geantă de transport, deoarece cântăresc 8,5-9,7 kg, în funcție de tipul de construcție.

În ofertă avem și scaune pentru terapeuți, fixe, sau reglabile. Practice, cu tapițerie moale și plăcută, scaune potrivite lângă paturile de masaj. În timpul masajului facial, masajului reflexologic al picioarelor și în timpul multor altor terapii și tratamente, terapeutul stă. Scaunele oferă o poziție confortabilă, un design plăcut și culoarea tapițeriei din piele ecologică poate fi asortată cu culoarea patului pentru masaj.

ascunde descrierea
7 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

7 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații