Amestecuri de uleiuri esențiale

Amestecarea cantității potrivite de uleiuri esențiale, este o artă. Din fericire, producătorii au făcut acest lucru pentru noi.

Amestecurile fine de uleiuri esențiale pentru difuzoare, masaje și saune sunt potrivite pentru umidificarea, dezinfectarea și parfumarea aerului din saloane, case, birouri, săli de așteptare și clinici. 

Efectele uleiurilor esențiale le veți simți atât pe piele cât și pe suflet. În ofertă veți găsi amestecuri de uleiuri esențiale pentru îmbunătățirea respirației și ajutor în cazul răcelilor, precum și pentru susținerea relaxării și a bunei dispoziții. 

Amestecul de uleiuri esențiale este potrivit pentru utilizare nu doar în difuzorul de arome și lampa aromaterapeutică, ci îl puteți dilua cu apă și folosi în saună, pentru udarea pietrelor fierbinți, puteți înmuia în această apă măturița pentru saună, sau puteți lăsa apa să se evapore liber.

Amestecurile de uleiuri esențiale 100% pure, sunt potrivite și pentru masaj, le adăugăm în uleiul, sau crema de masaj. Procedăm similar, ca și în cazul uleiului esențial dintr-o singură specie, adăugăm 5 până la 20 de picături din amestec, la 50 de ml de ulei de masaj purtător (de preferniță ulei de masaj vegetal, dintr-o singură specie, cu aromă neutră, de exemplu ulei de migdale) și amestecăm. Depozităm într-un recipient de sticlă, de culoare închisă, într-un loc întunecos și uscat și consumăm de preferință, într-un termen de 3 luni de zile. 

ascunde descrierea
12 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

12 produse corespund criteriilor solicitate