Benzi kinesiologice RockTape pentru tratamentul sistemului muscular-scheletic | velvesa.ro

RockTape

Benzile kinesiologice RockTape pentru tratamentul și regenerarea sistemului muscular-scheletic după sport, activitate fizică intensă sau accidentare.

Benzile kinesiologice RockTape sunt extrem de flexibile. Cu extindere la 180% după lipire oferă libertate sistemului locomotor. În același timp stabilizează eficient articulațiile și contribuie la o postură sănătoasă și naturală.

Benzile kinesiologice sunt făcute din bumbac și nailon, sunt cu extra lipici, ferme și conțin adeziv hipoalergenic de înaltă calitate. După lipire, ele ridică ușor pielea, crescând astfel fluxul de sânge și limfa către zona afectată. Ameliorează eficient durerea, spasmele musculare și promovează vindecarea mai rapidă a vânătăilor sau umflăturilor.

În pachet veți găsi benzi clasice, care poate fi folosit universal în activități sportive și non-sportive, benzi cu un conținut de adeziv mai scăzut pentru persoanele cu piele sensibilă sau copii. Bandă adezivă H2O este extrem de rezistentă la apă si transpirație, așa că este potrivită în special pentru sporturile nautice.

ascunde descrierea
3 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

3 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații