RockTape

Benzi kinesiologice Rocktape pentru tratamentul și regenerarea sistemului musculo-scheletic după sport, activitate fizică intensă, sau accidentare.

Benzile marca RockTape sunt extraordinar de elastice. Cu o extensibilitate de 180% după lipire, oferă libertate sistemului mkusculo-scheletic. În același timp, stabilizează eficient articulațiile și contribuie la o postură sănătoasă și naturală.

Benzile kinesiologice sunt realizate din bumbac și nailon, sunt extra adezive, rezistente și conțin adeziv hipoalergenic de înaltă calitate. După lipire, pielea este ridicată ușor, ceea ce îmbunătățește fluxul de sânge și limfă, către zona afectată. Ameliorează eficient durerea, spasmele musculare și promovează vindecarea mai rapidă a vânătăilor, sau umflăturilor.

În ofertă găsiți benzi clasice, care pot fi folosite universal în activitățile sportive, sau nesportive, benzi cu conținut mai scăzut de adeziv pentru persoanele cu pielea sensibilă și pentru copii. Banda kinesiologică H2O este extraordinar de rezistentă la apă și transpirație, de aceea este potrivită pentru sporturile acvatice.

ascunde descrierea
3 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

3 produse corespund criteriilor solicitate