Sport și fizio

În această secțiune găsiți produse care au grijă de prfevenirea și reducerea durerilor musculare, articulare și de tendoane și de regenerare după leziuni și operații.

Tapingul, fie el cu benzi kinesiologice flexibile, solide, sau semi-flexibile face parte din sport, medicină sportivă și reabilitatre în general.

Preparatele îndrăgite împotriva durerilor sunt cremele și balsamurile cu conținut de mentol, salicilat de metil și extracte din plante, precum crema tailandeză Namman Muay, Medistik, sau balsamul de tigru. Sunt universale și ajută în pregătirea corpului pentru o activitate fizică solicitantă, previn cârceii cauzați de oboseala musculară și relaxează mușchii, tendoanele și articulațiile după efort. În timpul aplicării acestora, vânătăile sunt absorbite mai repede, iar țesutul lezat se vindecă mai repede. În timpul masajului, acestea se utilizează pentru calmarea spasmelor musculare și suprimarea durerilor din zonele afectate.

Oferta de mijloace de reabilitare este largă. Găsiți aici role din spumă pentru masaj și exercviții, saltele pentru exerciții, instrumente pentru exerciții precum mingi fitness, benzi elastice de rezistență și accesorfii pentru masaj, automasaj și regenerare – arici pentru masaj, pistoale vibrante, plăci de echilibru și altele asemenea.

Pentru fanii exercițiilor de stabilizare a coloanei vertebrale, avem nu doar frânghii pentru Sistemul SM, dar și alte ajutoare pentru acest tip de exercițiu de reabilitare și tonifiere și de asemenea, o gamă largă de literatură, CD-uri și DVD-uri cu exerciții.

Pentru sporftivi și cluburile sportive livrăm produse pentru tratarea imediată a accidentărilor musculare și articulare. Primul ajutor în cazul unei accidentări sportive minore cuprinde în special răcirea imediată a zonei accidentate. În cadrul reabilitării oferim bandaje practice.

Dacă călătoriți des cu echipa sporftivă, sau la domiciliul clienților dvs, cu siguranțp vă va interesa oferta de genți medic solide și practice, cu o mulțime de psații și compartimentare practică.

ascunde descrierea
154 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

154 produse corespund criteriilor solicitate