Cu parafină

Uleiurile de masaj cu prafină, se caracterizează prin stabilitate, alunecare excelentă și sunt neutre pentru piele, pe care o înmoaie și o tratează.

Paraffinum Liquidum este ulei cu parafină de calitate cosmetică, potrivit pentru toate tipurile de masaj. Este potrivit pentru masajul clasic, masajul cu ventuze, precum și pentru masajul de relaxare. Parafina transferă și reține căldura foarte bine, astfel încât pielea și țesuturile de dedesubt, se vor încălzi rapid prin frecare, în timpul masajului. Uleiul de parafină creează o peliculă pe piele, care o protejează de uscare și o hidratează.

Uleiul de parafină, sau uleiul mineral, practic nu se absoarbe în piele, motiv pentru care vă va încânta cu un consum mai mic. Alunecarea excelentă pe piele, de la începutul până la finalul masajului îi permite maseurului să se concentreze pe mișcările de masaj și nu necesită adăugarea repetată a uleiului pe parcursul masajului.

Uleiul de parafină este o substanță inodoră și fără gust folosită în mod obișnuit ca ingredient cosmetic. Datorită proprietăților sale, face parte din compoziția cremelor de față, a vopselelor de păr și a altor produse cosmetice. Uleiul de parafină pur este stabil, nu este supus oxidării, nu necesită condiții speciale de păstrare, sau conservare suplimentară.

Uleiul de masaj de bază este ulei de parafină fără alți aditivi. Este un ulei de masaj universal, pentru toate tipurile de masaj. Foarte îndrăgite sunt uleiurile de masaj cu parafină, cu un amestec de uleiuri esențiale pure și extracte din plante medicinale, precum uleiul de lavandă, de portocale, de romaniță, sau de lămâie . Excelente sunt și uleiurile de masaj de tip amestec, cum ar fi cele de la Rival, în care uleiul de parafină este amestecat cu uleiuri vegetale.

Datorită stabilității uleiului de masaj cu parafină, variantele acestuia sunt disponibile și în ambalaje economice de 5 litri potrivite pentru unități, sau saloane mai mari.

ascunde descrierea
56 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

56 produse corespund criteriilor solicitate