Uleiuri esențiale și aromaterapie

Aromaterapia este parte a wellness-ului, masajului și a îngrijirii corpului și a minții umane, de secole întregi. Are efecte benefice asupra sănătății fizice și a bunăstării psihice.

Uleiurile parfumate însoțesc omenirea de foarte mult timp. Deja în antichitate, Hipocrate ardea ierburi medicinale și le punea mocnind, lângă bolnavi. Aromaterapia este despre miros, concret despre arome vindecătoare, respectiv despre inhalare, deoarece percepția mirosului este o chestinu foare individuală.

Uleiurile esențiale sunt cel mai utilizat tip de aromaterapie. Se folosesc în difuzoare, sau lămpi de aromaterapie pentru inhalații, la băi, sau în compoziția uleiurilor de masaj. Uleiurile esențiale naturale pure, dintr-o singură specie, sunt obținute cel mai adesea prin distilare din diferite părți ale plantelor.

Amestecurile de uleiuri esențiale sunt combinate special, pentru a întări efectele reciproce ale uleiurilor esențiale, care fac parte din amestec. Sunt de asemenea potrivite, pentru inhalații, masaj, sau băi.

Odorizantele naturale valorifică puterea uleiurilor esențiale în combinații adecvate pentru a îmbunătăți starea de spirit, respirația și strea de bine și de sănătate. Conțin doar uleiuri esențiale 100% naturale, fără parfumuri artificiale și sunt bine tolerate de persoanele cu alergii și astm.

Lumânările parfumate vor servi nu doar în saloanele de masaj, dar și acasă, sau la birou pentru crearea unei atmosfere plăcute, parfumate.

Lămpile de aromaterapie utilizează evaporarea în aer a unui amestec de apă și ulei esențial. Sunt un accesoriu cu design plăcut, sunt ușor de folosit, nu au nevoie de curent, iar lumina lumânării din interiorul lor contribuie la crearea unei atmosfere confortabile.

Buchetele de plante aromaterapeutice sunt diverse rășini, scoarță de copac, flori uscate și buchete de ierburi uscate, cel mai adesea diferite tipuri de salvie. Mocnirea buchetului aromaterapeutic produce o aromă puternică de plante, care curăță energetic spațiul.

ascunde descrierea
76 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

76 produse corespund criteriilor solicitate