Mijloace de reabilitare

O gamă largă de accesorii pentru exerciții, reabilitare, masaj și automasaj potrivite pentru cabinetul de kineto-fizio terapie și salonul de masaj, precum și pentru exerciții la domiciliu.

Accesoriile pentru exerciții și reabilitare își gsesc domeniul de aplicared în masaj și automasaj. Accesoriile de reabilitare și exerciții, pentru copii și adulți le puteți utiliza, nu doar pentru recuperarea după accidentări și operații, ci și pentru exerciții normale de condiție acasă, sau la un kinetoterapeut. Masagerul Trigger point, rolele și alte accesorii, sunt potrivite pentru tratarea punctelor de declanșare dureroase din mușchi.

Pistoalele vibrante pentru masaj sunt un accesoriu modern pentru maseur, dar și un ajutor practic pentru masaj, pentru fiecare membru al familiei.

Rolele și mingile din spumă ușoară și rezistentă, sau din cauciuc și mulțimea de accesorii și instrumente, sunt destinate masajului, automasajului, reabilitării și regenerării.

Saltelele pentru exerciții permit executarea confortabilă a exercițiilor la centrul de fitness, sala de forță, dar și acasă. Sunt potrivite chiar și pentru scopuri practice, precum statul la diferite activități, workshop-uri, eventual la piscină.

În această secțiune găsiți și mingi fitness din material plăcut, de înaltă calitate, de diferite dimensiuni și culori. Acestea sunt îndrăgite nu doar ca accesorii pentru exerciții, dar și ca o alternativă pentru statul pe scaun, pentru tinere însărcinate, sau proaspete mămici.

Aricii pentru masaj sunt mingi cu spini ne-ascuțiți, cu diferite diametre și o supapă cu ac pentru reglarea presiunii. Se potrivesc cel mai bine pentru exersarea, întărirea și reabilitarea mușchilor și încheieturilor mâinii, în special a palmelor și a degetelor.

Tonifierea mâinilor și a corpului în mod regulat, ajută atât maseurul cât și kinetoterapeutul să se mențină în formă și să ofere masaje mai bune, cu mai puțin efort.

Benzile elastice își găsesc aplicarea în exerciții de tonifiere și reabilitare. Banda elastică de rezistență, este compactă, ușor de transportat și în același timp eficientă.

Plăcile de echilibru sunt potyrivite pentru diferite tipuri de exerciții și reabilitare. Sunt confecționate din material neporos, antiderapant, antibacterian, astfel încât nu absorb murdăria, sau umezeala și sunt ușor de curățat. Plăci robuste, rezistente, confortabile, moi și plăcut calde care rfezist ani întregi de utilizare.

Cadrele Stabilo sunt destinate înainte de toate centrelor de îngrijire a vârstnicilor. Cadrele sunt destinate persoanelor, cu o înălțime de până la 220 cm și au o capacitate de încărcare de până la 150 kg. Tipul de bază de cadru, are încuietoare fixă pentru blocare, există și un cadru cu manetă hidraulică și un cadru cu ridicare controlată electric a plăcii suport.

ascunde descrierea
66 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

66 produse corespund criteriilor solicitate