Exerciții fizice, reabilitare, masaj și automasaj | velvesa.ro

Mijloace de reabilitare

O gamă largă de instrumente pentru exerciții fizice, reabilitare, masaj și auto masaj.

Pistoalele vibrante pentru masaj sunt un ajutor modern pentru un maseur și, de asemenea, un asistent practic de masaj pentru fiecare membru al familiei.

În această secțiune găsiți și mingi de fitness realizate din materiale de calitate și confortabil, în diferite dimensiuni și culori.

BlackRoll oferă role din spumă solidă pentru masaj, auto masaj și reabilitare precum și o serie de accesorii.

Benzile elastice sun ajutoare eficiente în consolidare și reabilitare, ușor portabile și nu ocupă mult pațiu.

Arcii pentru masaj sunt bile cu spini contondenți cu diametre diferite și o supapă cu ac pentru reglarea presiunii. Sunt cele mai potrivite pentru antrenamentul, întărirea și reabilitarea mușchilor și articulațiilor mâinilor, în special a palmelor și a degetelor. Ariciul de echilibru are forma unei emisfere și este potrivit pentru exerciții de stabilizare și masaj pentru picioare.

Accesoriile pentru exerciții de echilibru sunt potrivite pentru diferite tipuri de exerciții și reabilitare. Sunt fabricate dintr-un material non-poros, antiderapant, antibacterian, astfel încât să nu absoarbă murdăria sau umezeala și sunt ușor de curățat.  Suporturi robuste, durabile, confortabil moi și plăcut calde,  care vor rezista ani de zile.

ascunde descrierea
92 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

92 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații