Dispozitive și accesorii de masaj

Accesorii de masaj și dispozitive electrice pentru masaj pentru masajul corpului, în special a spatelui, gâtului și picioarelor.

Ce dispozitiv, sau accesoriu de masaj să alegeți?
Gândiți-vă ce zone ale corpului doriți sa masați, dacă doriți un dispozitiv electric, sau un accesoriu, care nu necesită curent și nu în ultimul rând, decideți, ce sumă sunteți dispuși să investiți. Studiați bine descrierea dispozitivelor electrice, pentru a fi siguri, că funcțiile oferite de tipul de dispozitiv ales, sunt pe placul dvs.

Cu dispozitivele de masaj, vă puteți bucura de masaj corporal plăcut și de relaxare, nu doar în confortul casei dvs, ci și la serviciu, sau în deplasare. Dispozitivele mai mici de masaj și accesoriile pentru masaj, sunt potrivite în călătorii, la birou și pentru masajul gâtului, sau a picioarelor, la dvs acasă.

Pentru masajul picioarelor vă vor fi de ajutor și cădițele pentru masajul picioarelor, în care picioarele dvs se vor relaxa într-o baie cu bule combinată cu masaj.

Majoritatea dispozitivelor de masaj dispun și de lumină infraroșie, care încălzește mușchii în profunzime și astfel multiplică efectele masajului, cum ar fi de exemplu dispozitivul de masaj, de dimensiune practică cu infraroșu BEURER MG 21. Husele pentru masaj sunt destinate masajului în poziția șezut și vor fi apreciate de exemplu, de către șoferii profesioniști, deoarece unele tipuri pot fi utilizate și în mașină.

Pernele de masaj sunt destinate masajului shiatsu al spatelui și gâtului. Dispozitivele de masaj cu vibrații sunt potrivite pentru masajul anticelulitic.

Accesoriile de masaj sunt ajutoare mici și practice, cu care vă puteți masa rapid și ușor capul, gâtul, sau punctele reflexe de pe picioare. Un astfel de masaj ameliorează stresul, sau senzația de picioare grele și umflate.

Dispozitivele și accesoriile de masaj, sunt o idee bună pentru un cadou util, care va mulțumi și va întări sănătatea și imunitatea beneficiarului.

ascunde descrierea
28 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

28 produse corespund criteriilor solicitate