Benzi kinesiologice diferite dimensiuni și modele | velvesa.ro

Benzi kinesiologice

„Benzi” din bumbac din ce în ce mai populare, cu proprietăți elastice similare pielii umane și cu o elasticitate de până la 180%. Pe o parte a benzii este aplicat adezivul.

În ofertă avem banda de bumbac, de bază în culoare albastru pal sau închis, cu elasticitate de până la 170%, cu aderență și durabilitate fiabile la un preț avantajos.

Brandul BBtape oferă benzi de cea mai înaltă calitate cu flexibilitate de până la 180%, impermeabile, respirabile, perfect aderente, cu o durabilitate de până la 5 zile. BB tape, este o selecție largă de culori, benzi de design, benzi pentru copii cu motive jucăușe, benzi impermeabile concepute în special pentru sporturi acvatice, benzi cu turmalină pentru o eficiență și mai mare, benzi pentru piele sensibilă cu un adeziv mai fin, dimensiuni non-standard (mai largi, mai înguste și cu înfășurare lungă) și benzi speciale pentru cai.

TEMTEX este un alt brand de top a benzilor kinesiologice. În ofertă veți găsi o paletă variată de culori de benzi de bază din bumbac de dimensiuni standard, cross tape pentru punctele de declanșare, Temtex tourmaline pentru un efect sporit și o mai bună ameliorare a durerii și o gamă de benzi de mai multe lățimi pentru lipirea mușchilor mai mari, resp. mușchii și articulațiile mici.

Accesoriile facilitează și fac mai plăcută munca terapeutului. Foarfeca ascuțită este obligatorie, gelurile și spumele pentru degresarea pielii, sau îndepărtarea nedureroasă a benzii, vor fi apreciate de fiecare client.

Tapetarea kinesiologică este utilizată în fizioterapie, ortopedie, prevenire și sport. Ajută la menținereamobilității și reduce durerea prin susținerea mușchilor și articulațiilor. În funcție de metoda de lipire, banda susține sistemul limfatic sau vascular, mușchii sau articulațiile. Datorită elasticității sale, banda permite mușchilor să lucreze activ fără restricții.

Utilizarea benzii kinesiologice:
mușchi - stimularea / suprimarea tensiunii musculare, reducerea oboselii musculare, prevenirea crampelor, întărirea mușchilor slăbiți și relaxarea mușchilor scurtați (corecție și regenerare)
sistemul limfatic și circulator - accelerarea regenerării, absorbția mai rapidă a hematoamelor, îmbunătățirea fluxului limfatic
durere - o reducere a percepției durerii datorită sprijinului pe care banda îl asigură mușchilor și articulațiilor
articulații - susținerea și prevenirea leziunilor, în unele cazuri înlocuirea ortezei
cicatrici - accelerarea vindecării

ascunde descrierea
38 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

38 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații