Benzi kinesiologice

Benzile de taping sunt cel mai adesea din bumbac. Benzile Kinesio au proprietăți elastice asemănătoare pielii umane și o flexibilitate ridicată.

Benzile kinesiologice, în afară de faptul că oferă suport unui mușchi, sau unei articulații, reduc durerea, ajut corpul să scape mai repede de umflături, accelerează regeberarea și îmbunătățesc performanța.

Oferta benzilor de bază de la mărci cunoscute Nasara, RockTape, Temtex și BB tape în culori diferite, este completatată de benzi speciale, ca cele de design, pentru copii, impermeabile, pentru piele sensibilă și benzi cu dimensiuni diferite față de cele standard.

Tapingul kinesiologic se utilizează în kineto-fizioterapie, ortopedie, prevenție și sport. Ajută la menținerea amplitudinii de mișcare și reduce durerea prin susținerea mușchilor și articulațiilor. În funcție de metoda de lipire, banda susține sistemul limfatic sau vascular, mușchii sau articulațiile. Datorită elasticității sale, banda permite mușchilor să lucreze activ fără restricții.

Aplicarea benzii kinesiologice:
mușchi – stimularea/atenuarea tensiunii musculare, reducerea oboselii musculare, prevenirea crampelor, întărirea mușchilor slăbiți și relaxarea mușchilor scurtați
sistemul limfatic și circulator – accelerarea regenerării, absorbția mai rapidă a hematoamelor, îmbunătățirea fluxului limfatic
durere - reduce percepția durerii, datorită suportului pe care banda îl oferă mușchilor și articulațiilor
articulații - sprijin și prevenirea accidentărilor, în unele cazuri înlocuirea ortezei
cicatrici – accelerarea vindecării

Mai multe despre taping puteți afla în articol.

ascunde descrierea
38 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

38 produse corespund criteriilor solicitate