Pompițe, flacoane

În salonul de masaj, sau cosmetică, își vor găsi cu siguranță utilitatea, flacoanele, dozatoarele și pulverizatoarele.

Datorită acestor mici ajutoare, puteți vă puteți pregăti mai simplu propriile amestecuri pentru masaj, măști, sau împachetări. Sunt practice și pentru diluarea și aplicarea dezinfectanților.

Flaconul cu atomizor funcționează ca un spray. Puteți aplica conținutul acestuia prin pulverizare, pe suprafețe sau în împrejurimi.

Flaconul cu puilverizator are închidere clasică cu orificiu și capac. Pulverizați cantitatea necesară de conținut în palma mâinii, sau pe o suprafață, sau pe corp.

Flaconul cu dozator vă permite să apăsați cu ajutorul unei mâini dozatorul, pentru a doza în cealaltă palmă un agent de masaj.

Închiderea fliptop permite nu doar dozarea, dar și închiderea sigură a recipientului, de exemplu în timpul transportului.

Pompițele sunt cea mai folosită formă de închidere, pentru recipiente cu produse de masaj. Sunt foarte practice pentru dozarea uleiului de masaj, a cremei, sau emulsiei, protejează recipientul de ungere inutilă și sunt ușor de manipulat în timpul masajului, sau a terapiei.

ascunde descrierea
10 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

10 produse corespund criteriilor solicitate