Cearșafuri și prosoape

Cearșafurile și tetierele de unică folosință, sau îmbrăcămintea de unică folosință, reprezintă deja standardul igienic al majorității unităților. Cu toate acestea, pentru un confort sporit al clientului, cearșafurile și prosoapele din bumbac își mai păstrează locul în timpul masajului și a procedurilor wellness.

Cearșafurile de unică folosință pentru maseuri, cosmeticiene, terapeuți și cabinete medicale sunt realizate din npânză nețesută de diferite densități, din hârtie, celuloză, sau dintr-o combinație de materiale (cearșafuri de unică folosință impermeabile). Variantele perforate a cearșafurilor de unică folosință au perforații din fabricație la intervale regulate de lungime, pentru o rupere ușoară. Cearșaful de unică folosință protejează patul de masaj, scaunul, masa de examinare, sau alte suprafețe, împotriva ungerii cu diferite produse și împotriva murdăriei.

Tetierele de unică folosință sunt potrivite pentru paturile de masaj cu tetieră, sau decupaj și de asemenea, pentru tetiera scaunului de masaj.

Cearșafurile clasice de bumbac sunt potrivite pentru acoperirea patului de masaj, dar și pentru saună și wellness. Cearșafurile pentru saună sunt de dimensiuni mai mici și mai practice.

Prosoapele mici și mari din bumbac sunt o parte indispensabil a oricărei unități de wellness. Prosoapele mici și mari le găsiți în oferta noastră în diferite dimensiuni, de diferite gramaje și culori, pentru a putea să le asortați cu paleta de culori a salonului de masaj.

O îngrijire de lux, le veți oferi clienților dvs cu ajutorul încălzitorului de prosoape. Este un echipament adecvat pentru saloanele de masaj și cosmetică, precum și pentru centre wellness.

În ceea ce privește sauna, oferim nu doar cearșafuri pentru saună și kilturi, ci și turbane pentru păr, care sunt un accesoriu practic, care poate fi folosit și acasă.

ascunde descrierea
43 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

43 produse corespund criteriilor solicitate