Emulsii de masaj, creme și geluri

Produsele de masaj sub formă de emulsii, geluri și creme sunt potrivite nu doar pentru masaj, ci și pentru tratarea mușchilor, tendoanelor și articulațiilor și pentru nutriția pielii, precum și pentru suprimarea semnelor celulitei.

Emulsiile de masaj

Emulsiile de masaj se absorb rapid și sunt un purttor bun pentru ingrediente regenerative, încălzitoare, răcoritoare și extracte din plante. Emulsia de masaj tratează pielea, o catifelează iar ingredientele conținute de emulsie încep să acționeze rapid. Maseurul poate prinde și prelucra mai bine țesutul, deoarece alunecă adecvat sub mâinile sale. Corpul nu rămâne uns după masaj, iar urmele de emulsie se spală ușor, cu apă.

Sunt potrivite nu doar pentru masaj în sine, ci și pentru prevenirea cârceilor și oboselii musculare, astfel încât pot fi folosite nu doar de către maseori, ci și de către sportivi, seniori, grădinari etc.

Creme cosmetice de masaj

Sunt folosite pentru masaje de înfrumusețare, împachetări hrănitoare și hidratante ale pielii, dar și pentru îngrijire regulată, sub formă de creme de corp. După compoziția lor, cremele de masaj hidratează, hrănesc, catifelează și împrospătează pielea. După masaj, sau împachetare, pilea rămâne fermă, elastică, hidratată, catifelată, fină și moale și bine hrănită.

Creme și geluri de masaj anticelulitice

Acestea conțin ingrediente precum capsaicina, alge marine, sau cofeină. Datorită compoziției acestora, circulația sanguină este bine accelerată în zonele cu probleme ale corpului, cele care prezintă aspect de coajă de portocală. În combinație cu masajul blând, distribuția fluidelor în țesuturi și eliminarea toxinelor vor fi îmbunătățite, lăsând pielea mai fermă, mai elastică și mai netedă, cu o nuanță de culoare mai uniformă.

ascunde descrierea
54 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

54 produse corespund criteriilor solicitate