Masajul corpului

O gamă largă de dispozitive de masaj, pentru masarea spatelui, gâtului, lombarului și a întregului corp.

Dispozitivul de masaj este potrivit pentru masajul zilnic și pentru ameliorarea stresului ca prim ajutor pentru mușchii încordați și obosiți. Masajul regulat, în confortul casei, oxigenează mușchii, îi revigorează împiedică încordarea continuă și apariția spasmelor, sau a cârceilor.

Cum să vă alegeți dispozitivul de masaj?
Doriți să masați în mod regulat o anumită zonă a corpului (de exmplu gâtul) sau căutați un dispozitiv universal multifuncțional pentru toată familia?
Doriți să stați jos / întins sau doriți să aplicați dispozitivul de masaj direct pe mușchiul dureros?
Căutați un dispozitiv care combină masajul cu încălzirea?
Ce sumă sunteți dispuși să investiți într-un dispozitiv de masaj?

În felul acesta puteți alege destul de ușor din oferta noastră, sau vă putem ajuta noi. Studiați bine descrierea fiecărui dispozitiv, modelele individuale au funcții diferite.

Pernele pentru masaj sunt practice pentru masajul gâtului, lombarului, dar și pentru cel al picioarelor. Masajul vibrant regulat, și-a dovedit eficiența în reducerea manifestărilor celulitei.

Dispozitivele de masaj le puteți utiliza acasă, dar și la birou, sau în călătorii. Majoritatea dispozitivelor de masaj oferă și funcția de încălzire cu ajutorul luminii infra-roșii. Majoritatea dispozitivelor de masaj au comenzi simple, intuitive și cele mai multe dintre ele sunt destinate masajului celor mai frecvente părți cu probleme ale corpului cum ar fi gâtul  rigid, sau lombarul.ascunde descrierea
21 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

21 produse corespund criteriilor solicitate