Marca SM system

Autorul conceptului Stabilizarea spirală a coloanei vertebrale® (cunoscut și sub denumirea de sistemul SM: stabilizare și mobilizare a coloanei vertebrale) este medicul ceh, atlet și kinetoterapeut MUDr. Richard Smíšek.

Începuturile exercițiilor țintite cu coarda elastică datează din 1969. După absolvirea facultății de medicină cu studiu de anatomie, MUDr. Smíšek a început să contureze modalități de îmbunătățire a stării pacienților cu probleme vertebrale și trombocitare prin exerciții specifice. O parte din istoria sistemului SM® este, de asemenea, cooperarea cu Ľudmila Mojžíšová, autoarea cunoscută a metodei  de tratare a sterilității funcționale printr-o combinație de exerciții și terapie manuală.

Sistemul SM în sine datează din anul 1990. Acest sistem de exerciții relativ simplu, dar extrem de eficient, este acum cunoscut și în străinătate, în special în Germania și SUA. Rezolvă probleme ale coloanei vertebrale, a vertebrelor și plăcilor, erori de dezvoltare (scolioză), durerile cauzate de stresul unilateral la locul de muncă sau de munca sedentară, hernia de disc intervertebral (exercițiul regulat poate evita intervenția chirurgicală), dar și probleme psihice, complicații ale diabetului și multe alte indicații medicale. Se pune un accent semnificativ pe exerciții de prevenire la populație în general și la sportivi.

ascunde descrierea
8 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

8 produse corespund criteriilor solicitate