Marca Beurer

Producătorul german, al cărui motto este „sănătate și bunăstare”, a fost profilat din 1919 ca specialist pentru produsele utilizate în prevenție și în menținerea sănătății.

În portofoliul firmei Beuer veți găsi dispozitive medicale precum tensiometre, sau stetoscoape și o secțiune pentru bebeluși (monitoare de respirație, aspiratoare etc.), o secțiune de înfrumusețare pentru îngrijirea corpului (manichiură, pedichiură, coafură etc.) și o secțiune de wellness, ale cărei produse le oferim și noi în magazinul nostru online.

 Din oerta Beurer am selectat dispozitive de încălzire și masaj, de înaltă calitate. Masajul anumitor părți ale corpului (picioare, gât) sau dispozitive universale de masaj cu încălzire și capete interschimbabile, pături de încălzire, pături și papuci de calitate germană, cu prelucrare precisă și funcționare simplă.

Căldura uscată și masajul sunt cele mai bune mijloace de prevenire și prim ajutor pentru mușchii obosiți sau reci. Păturile și pernele electrice de încălzire, ameliorează oboseala, răceala, încălzesc membrele reci, ajută în cazul durerilor menstruale, iar căldură are, de asemenea și efect antistres plăcut.

ascunde descrierea
31 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

31 produse corespund criteriilor solicitate