Brandul - RockTape

RockTape este un favorit mondial, un brand american producător și vânzător de benzi kinesiologice de calitate, care ajută la prevenirea și tratarea diferitelor leziuni sportive și afecțiuni sportive.

Brandul RockTape încă de la începutul înființării, a oferit îngrijirea de primă clasă a clienților săi, care sunt în majoritate sportivi. Benzile kinesiologice trebuie să facă față chiar și condițiilor solicitante, să fie funcționale și în același timp confortabile, așadar sunt realizate din materiale de calitate sub supravegherea experților.

Benzile sunt foarte rezistente și elastice în același timp. Cu flexibilitate de până la 180%, nu limitează mișcarea și în același timp ajută la ameliorarea stărilor dureroase și accelerează vindecarea diferitelor leziuni.


RockTape se gândește la toată lumea, prin urmare, produsele lor sunt apreciate nu numai de sportivi, dar și de către persoanele care suferă de probleme musculo-scheletice și care desfășoară activități fizice intense.

Brandul are o gamă largă și pe lângă benzi de kineziologie, oferă de asemenea și o gamă largă de instrument pentru masaj și exerciții fizice.

ascunde descrierea
3 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

3 produse corespund criteriilor solicitate