Uleiuri vegetale - Verana Professional

Uleiurile de masaj Verana Professional sunt făcute din ingrediente naturale, precum uleiurile esențiale, extractele de plante, fructe, plante și flori pe care le oferă îngrijire de primă clasă pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Fiecare dintre uleiurile de masaj Verana Professional are o compoziție unică, datorită căruia sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

Uleiurile oferă pielii o serie de substanțe benefice pe care aceastea protejează, hidratează și pot încetini semnele îmbătrânirii. Acesetea redau uniform, tonusul natural, elasticitatea, reducridurile fine și celulita.


Uleiurile de masaj Verana sunt preferate printre masori deoarece prelungesc și susțin efectele procedurii, alunecă bine pe piele și nu se absorb prea repede.

Le puteți folosi pentru diverse tipuri de masaje, inclusiv madeoterapie, proceduri de întinerire si anticelulitica. Majoritatea au un miros plăcut, delicat, așa că sunt potrivite și pentru masaje cu aromoterapie .

Producția blândă de uleiuri de masaj asigură ca acest lucru să păstrează toate substanţele benefice. Găsiți în oferta noastră combinații și compoziții unice care vor satisface nevoile tuturor clienților.

Sunt organice, nu sunt testate pe animale, nu conțin conservanți sau OMG.

ascunde descrierea
33 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

33 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații