Marca Yamuna

Compania maghiară Yamuna® a luat naștere în 2002 în satul Somogyvámos cu producția de săpunuri din ingrediente naturale.

Săpunurile au avut un mare succes și acest lucru i-a încurajat pe proprietarii companiei să își extindă portofoliul de producție la peste 300 de produse. Yamuna subliniază combinația de extracte din plante cu ingrediente active moderne, prietenoase cu pielea. Compania se străduiește să producă produsele într-un mod ecologic. De asemenea, dezvoltă cu atenție produse potrivite pentru persoanele cu probleme ale pielii.

Uleiurile de masaj Yamuna® sunt extrem de populare datorită raportului echilibrat de calitate și preț, precum și pentru o selecție largă de uleiuri de masaj cu bază vegetală sau de parafină.

Oferta de creme de masaj este, de asemenea, relativ mare. Pe lângă masaj, ele servesc ca și creme cosmetice pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Nu trebuie să uităm nici produsul datorită căruia a luat naștere Yamuna - săpunurile de toaletă. Mirosurile și culorile lor vor încânta toate simțurile. În ofertă veți găsi săpunuri presate la rece, dar și cele pe bază de glicerină. Din linia cosmetică Yamuna®, vă recomandăm, de asemenea, bombele efervescente pentru baie, pline de ierburi și gelul de duș în carafă de sticlă. Aceste produse vor fi o bucurie într-un cadou original.

ascunde descrierea
82 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

82 produse corespund criteriilor solicitate