Accesorii pentru masaj

Accesorii și ajutoare,care fac munca maseurului mai ușoară, mai eficientă, mai plăcută.

Încălzitoarele de uleiuri nu se află în salon, doar pentru senzația plăcută pe care o oferă clientului. Uleiul de masaj încălzit, va încălzi pielea și mușchii mai repede, acestea se vor relaxa mai bine, iar rezultatul general al masajului va fi mai bun, cu mai puțin efort din  partea maseurului. Pocit tepla z oleja je pre klienta mimoriadne relaxačný. Încălzitoarele de ulei sunt recomandate și maseurilor, cosmeticienelor și pedichiuristelor, care au mâinile reci tot timpul. Uleiul cald, după aplicarea în palme, va încălzi repede mâinile, iar clientul nu va simți nici un disconfort.

Bețele de bambus, sunt un instrument special conceput pentru masajul cu bambus. Bețele de bambus, de diferite dimensiuni și forme sunt netezite și lăcuite. Cu ajutorul acestora, se masează întregul corp, folosind o tehnică specifică. Masajul cu ajutorul unui accesoriu, este întotdeauna interesant pentru maseur, deoarece mâinile efectuează mișcări diferite, iar degetele mari, care sunt extrem de încordate în timpul unui masaj clasic suedez, au posibilitatea să se odihnească.

Pentru relaxarea rapidă a degetelor și a mâinilor, de exemplu în pauza dintre doi clienți, sunt foarte utile accesoriile mărunte precum dispozitivul pentru masajul capului, sau brățările și inelele pentru presopunctură. Aceste mici ajutoare, cu efecte remarcabile îmbunătățesc circulația sanguină, calmează, relaxează mușchii și tendoanele și ajută în cazul degetelor rigide și reci, în cazul durerilor de cap și a stresului și, de asemenea, sunt potrivite pentru un cadou practic.

Husele pentru centură  cu unul, sau două recipiente, sunt utilie nu doar pentru maseurii mobili. Le puteți folosi în practica zilnică, sau în timpul masajelor la diferite evenimente. În recipientele cu dozator, puteți pune ulei de masaj, emulsie, sau cremă funcțională și astfel veți avea produsele de masaj mereu la îndemână. Husa mai mare dispune și de un buzunar cu fermoar. Alături de huse, oferim și recipiente de rezervă, pentru a putea să aveți mereu la îndemână uleiul potrivit.

Accesoriul pentru degetul mare, sau protecția degetului mare, cunoscut și sub denumirea de accesioriu de presiune, este un accesoriu cu formă specială, destinat în special tratamentului trigger-points (puncte de declanșare).  Datorită formei sale, este ușor de ținut în mână și vă permite să exercitați o presiune foarte puternică, depunând mai puțin efort.

ascunde descrierea
31 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

31 produse corespund criteriilor solicitate