Accesorii pentru efectuarea masajului | velvesa.ro

Accesorii pentru masaj

Accesorii și ajutoare pentru maseur.

Masager este un accesoriu foarte îndrăgit pentru masajul și automasajul capului. Păianjenul pentru masaj se poziționează pe cap, la fel ca o căciulă iar cu ajutorul mișcărilor în sus și în jos, sau cu mișcări circulare stimulează scalpul și terminațiile nervoase. Printr-o utilizare regulată, are un efect benefic asupra creșterii și calității părului datorită îmbunătățirii fluxului sanguin către scalp. Ameliorează durerile de cap și stress-ul. Poate constitui o bucurie și sub formă de cadou practic.

Husele pentru centură cu unul sau mai multe compartimente, le vor fi de folos mai ales maseurilor mobili sau în timpul masajelor la diferite evenimente. Acestea vă permit să aveți produsele pentru masaj mereu la îndemână. Husa mai mare dispunde și de un buzunar cu fermoar.

Degetul pentru masaj sau apărătorul degetului mare, eventul degetul pentru presiune, este un accesoriu special format destinat înainte de toate tratării trigger-points (a puncelor declanșatoare).

Accesoriile de presopunctură - inelul și brățara - sunt mici ajutoare cu efect deosebit. Pentru degete și mâini obosite, în cazul degetelor reci, pentru maseuri, jucători la instrumente muzicale, oameni a căror domeniu de activitate pune multă presiune pe mâini și degete. Acestea îmbunătățesc circulația, calmează, relaxează mușchii și tendoanele. Potrivite și sub formă de cadou.

ascunde descrierea
28 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

28 produse corespund criteriilor solicitate

Acest site utilizează cookies, pentru a vă putea oferi cea mai plăcută experiență ca utilizator. Mai multe informații