Echipament pentru maseuri și centre wellness
316 301 978 (Zile lucrătoare 8:00 - 16:00)
Coșul este gol
Masaj
Masaj
Wellness
Wellness
Sport și fizio
Sport și fizio
Namman MuayKinesio tapeMedistikHEAD creme de masajMijloace de reabilitare
Cosmetică
Cosmetică
Sănătate
Sănătate
Promoții
Promoții
Noutăți
Noutăți
Newsletter
Pentru a primi noutăți din magazinul nostru, abonează-te la newsletter

Crema thailandeză Namman Muay 100 g

Thajský krém Namman Muay 100 g
Primire imediată
în stoc 5 și mai multe buc.
 
32,00 Lei
26,67 Lei fără TVA
+
-
Una dintre cele mai bune creme regenerante cu peste 80 de ani de istorie. Extrem de potrivit pentru sportivi, seniori, dar și înainte și după nu efort fizic intens.

Namman muay a fost dezvoltată ca un mijloc universal pentru activarea circulației sanguine la nivelul mușchilor în pregătirea pentru performanțe sportive și în același timp ca un mijloc de regenerare a sistemului musculo-scheletic (mușchi, tendoane, articulații) după exerciții fizice. Accelerează regenerarea în cazul umflăturilor, vânătăilor și cheagurilor de sânge.

Maseurii apreciază efectul excelent al lui Namman muay în activarea circulației sanguine la nivelul mușchilor și a pielii. După aplicare, crema se absoarbe relativ repede și nu lasă o senzație grasă. Crema este cunoscută pentru efectul său de - răcire / încălzire - după aplicare, clientul are o scurtă senzație de răcire, după care începe să se facă simțit efectul de supraîncălzire.

Utilizare: Aplicați produsul în zona cu probleme de aproximativ 2-3 ori pe zi. Spălați-vă bine mâinile după aplicare.

Atenționare: Evitați contactul cu membranele mucoase, ochii sau cu răni deschise. Nu este potrivită pentru copii sub 5 ani. Femeile gravide și cele care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza produsul.

Compoziție INCI: Aqua, Methyl Salicylate, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Eugenol, Triethanolamine, Carbomer_940

Conținut: 100g
S-ar putea să vă intereseze
Produse favorite
.
Comerț cu ridicata
Informații