Marca Tomfit

Linia de produse Tomfit® a companiei cehe Saela, s.r.o. include nu numai o gamă largă de uleiuri de masaj, ci și alte produse de masaj și wellness precum parafine sau ciocolată pentru masaj.

Uleiul de masaj de bază, Tomfit®, este unul dintre cele mai populare produse nu numai în saloanele de masaj și facilitățile de reabilitare, ci și de ex. la predarea practică a cursurilor de masaj. Gama de uleiuri minerale Tomfit® oferă o selecție largă de uleiuri aromate, care sunt îmbogățite cu extracte din plante, uleiuri esențiale, sau parfumate plăcut.

Probabil cel mai popular ulei vegetal al mărcii Tomfit este uleiul de migdale. Uleiurile vegetale Tomfit® sunt perfect tolerate de ten și piele.

Parafinele Tomfit® sunt oferite în pachete practice de 200, 500 și 800 g, fie ca parafine pure, fie îmbogățite cu ierburi, mentol sau camfor.

Ciocolata adevărată pentru masaj Tomfit® sub formă de granule, vă permite sa dozați cantitatea de ciocolată exactă, de care aveți nevoie pentru masaj. Nouă de asemenea, ne place să ne plimbăm pe lângă raftul cu această ciocolată din depozitul nostru. Parfumul său dulce este foarte plăcut și are efecte anti-stres.

ascunde descrierea
95 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

95 produse corespund criteriilor solicitate