Marca Lipt

Din 2009, compania Lipt® se dedică producției și vânzării de echipamente pentru masaj și reabilitare și consumabile pentru maseuri și kinetoterapeuți.

Inițial, compania s-a concentrat și asupra dezvoltării și producției de paturi electrice, dar ulterior odată cu extinderea numărului de articole din stoc și cererilor crescânde de ambalare și distribuție cu un număr tot mai mare de comenzi, am încredințat producția unei noi game de paturi electrice unui partener contractual din Republica Cehă. Datorită sediului nostru aproape de granița cu Republica Cehă, am câștigat și mulți clienți cehi care, pe lângă faptul că sunt clienți fideli ai magazinului nostru online, le place să revină la noi și personal.

Lipt® caută produse și noutăți de calitate în întreaga lume și le aduce apoi pe piața slovacă sub marcă proprie. Paturile de masaj cu un raport calitate – preț excelent, pietrele de lavă, ventuzele și multe alte produse sunt verificate nu numai de mii de clienți, ci și de școlile de masaj, cu care avem o cooperare pe termen lung.

ascunde descrierea
110 produse corespund criteriilor solicitate
FILTREAZĂ
FILTRU
Anulează filtrul

110 produse corespund criteriilor solicitate